Kategorier
Uncategorized

KURS: Når Hodepinen Preger Livet.

På kurset Når Hodepinen Preger Livet lærer du hvordan du bedre kan mestre et liv med mye hodepine. Dette kurset retter seg mot mennesker som har store plager og begrensninger i livet på grunn av hodepinesykdommer som migrene, medikamentoverforbrukshodepine eller andre former for hyppig hodepine. Kurset har spesiell verdi hvis hodepinen gjør deg utmattet, irritert, trist eller engstelig.

Mange med hyppig eller omfattende hodepine kan få betydelig redusert livskvalitet. På kurset lærer du metoder som kan minske smerten og som gjør deg bedre i stand til å mestre de konsekvenser hodepinen har i ditt dagligliv. Vi møtes ca 2 timer en kveld i uken i 5 uker.

Kurslederne, allmennlege Anne Christine (Tine) Poole og psykiatrisk sykepleier/kognitiv terapeut Olav Elvemo, har utarbeidet kurset. Begge har lang erfaring med behandling av personer med migrene og andre hodepineplager.

Det vil være 8-12 andre deltakere på kurset, som alle sliter med noe av det samme som deg.

Metoden virker. Hodepinelidelser er medisinske tilstander som ikke bare gir fysiske begrensninger og plager, men også psykologiske utfordringer. Kurset bygger derfor både på medisinsk kunnskap om behandling av hodepine og kognitive metoder for å redusere bekymringer, nedstemthet og andre følgeplager. Målet er å minske smertene og øke livskvaliteten.

ER DU INTERESSERT? Det er viktig at både du og vi er sikre på at dette kurset vil være nyttig for akkurat deg. Derfor tar vi en uforpliktende prat først for å avgjøre om du skal være med eller ikke. TA KONTAKT med Oslo Hodepinesenter på post@ohps.no eller tlf 22551100 ( hverdager kl 10-14)

Kursene arrangeres på tirsdag kveld og starter en måned etter kurset er fulltegnet. Individuell terapi tilbys dersom kurset ikke passer for deg.

Kurssted: Oslo Hodepinesenter, Harbitz Torg, Harbitzallen 11, Skøyen,Oslo

Pris: kr 3.900.- pr deltaker kr 2.300,- for evt ledsager Medlemmer av Hodepine Norge får 10%